Det gör ont!

Beträffande din fråga angående din käraste som plötsligt har gått bort?

Visst är döden ett mysterium, som förr eller senare berör oss alla. Det är en fundamental erfarenhet från vilken ingen undkommer. När den berör oss personligen, blir våra hjärtan och själar starkt berörda, och våra sinnen inriktar sig naturligtvis på att fundera på vad som hänt våra kära: Vart har de tagit vägen? Finns det ett liv efter döden? Skall vi se dem igen? osv.
Händelsen att förlora en älskad kan bli en vacker och berikande erfarenhet, som ökar ens tro. Den kan också bli just motsatsen, särskilt om den, vi har förlorat, är ett barn eller en ung person till synes avhuggen i den bästa åldern utan någon synbar orsak....
Du har tagit ett stort steg att be om hjälp för att må bättre. Jag är säker på att våra möten under de närmaste veckorna kommer att hjälpa dig.
 
Vi ses snart och till dess så ska du tänka på de goda saker som du och den bortgångne har gjort tillsammans. Du kan kanske ta en promenad eller träffa en god vän, gör det som får dig att må bra. Försök att hitta i vardag små glädjeämnen.
 
 
Må så gott!
Sara
25 Feb 2013